DESPRE NOI

SC NE&RO INVEST SRL - suntem o societate comerciala infiintata acum 10 ani, mai exact in anul 2006.

Compania noastra si-a inceput activitatea din dorinta de a oferi solutii firmelor producatoare, distribuitoare, importatoare sau oricarei alte persoane juridice care doresc sa isi protejeze produsele si documentele impotriva contrafacerii.

In aceasta perioada am sprijinit peste 500 de companii (mici, mijlocii, mari, companii de stat) in demersurile lor de a-si proteja produsele si documentele (aproximativ 50 000 000 produse si documente) impotriva falsificarii.

MISIUNE

Intreaga noastra echipa este dedicata in totalitate satisfacerii pe deplin a cerintelor si necesitatilor fiecarui client in parte, in vederea securizarii si protectiei produselor si documentelor impotriva fasificarii. Scopul nostru este de a deveni si a ne mentine lideri de piata in Romania, in domeniul hologramelor si a altor solutii similare de securizare. De aceea suntem motivati sa gasim solutii personalizate pentru fiecare client in parte, raportat la necesitatea fiecaruia de a-si proteja brandul, produsele sau documentele impotriva contrafacerii.

VIZIUNE

Extinderea atat pe plan intern cat si extern a utilizarii hologramelor si a altor produse similare de securitate, pentru protejarea brandurilor, produselor, documentelor fiecarei companii impotriva falsificarii.