Protectia brandului

Cele mai multe branduri de succes de azi sunt afectate de falsuri, de falsificarea sau de contrafacerea produselor. Acest lucru duce la pierderi financiare considerabile pentru proprietarii de brand. In unele cazuri, ar putea duce la un risc fizic pentru consumatori. A venit timpul pentru proprietarii marcilor sa adopte un program anti-falsificare cuprinzator printr-o strategie adecvata.


Produse recomandate:


Holograme personalizate, Holograme inseriate, Folie holografica cu aplicare la cald, Folie holografica pentru laminare, Etichete securizate cu holograma si coduri de bare, Sigilii holografice de securizare

Securizarea documentelor

La nivel global se cunoaste o crestere foarte mare a falsificarii si contrafacerii documentelor. Am inteles semnificatia de securitate si necesitatea de a proteja documentele, cum ar fi: contracte, cecuri, pasapoarte, vize, carti de vizita si biletele de intrare. Am dezvoltat mai multe produse si solutii personalizate, folosind mai multe materiale holografice si tehnici de tiparire pentru a asigura aceste documente.


Produse recomandate:


Holograme personalizate, Holograme inseriate,Bilete de intrare cu holograme, Vouchere cu holograme, Tichete de garantie cu holograme, Etichete farmaceutice cu holograme

Atestarea originalitatii produselor

Va puteti atesta originalitatea produselor aplicand holograme personalizate pe acestea. In acest fel se atesta autenticitatea si calitatea produselor, contrafacerea acestora fiind imposibila. Totodata, increderea clientilor privind autenticitatea si calitatea produselor, va creste semnificativ.


Produse recomandate:


Holograme personalizate, Holograme inseriate,Folie holografica cu aplicare la cald, Etichete farmaceutice cu holograme, Etichete cu holograme pentru ambalajele bunurilor de larg consum, Etichete securizate cu holograma si coduri de bare.